Privatträning 1 tim

Om du känner att du vill träna privat av olika anledningar så finns även det alternativet. Det kan vara allt från enstaka problem eller förebyggande hanteringsträning vid klipp och bad, agility, klicker, tävlingslydnad, spår, rallylydnad, kantarellsök, hundmöten, nosework mm.

Priset gäller för en timme då vi träffas i min lokal vid Brommabågen 5 eller utomhus vid Spångvägen 51.

Kontakta mig för tidsbokning via info@siriushundcenter.se och uppge kortfattat vad ni vill träna på, ditt namn, adress, telefonnummer samt hundens namn och ras, vilka tider som passar er att komma. Vi jobbar alla veckans dagar från från kl. 10.00 med varierande stängningstider. Avbokning senast 24 timmar innan bokad tid, annars räknas ditt tillfälle som förbrukat. 

Instruktörer: Cecilia, Kerstin eller Linda.

 

Pris 600 kr

Recensioner [ ]

Recensera kursen Privatträning 1 tim

Skriv gärna lite om er upplevelse när ni deltog på kursen.

Obs! Alla recensioner godkänns innan dom visas på sidan, för att förhindra orelaterade inlägg och spam.


Medelbetyg: 5.0 av 5 (1 deltagare har betygsatt kursen).
5
Mikaela, Calle & Mysan
Vi bokade privatkurser med henne för att få rätt verktyg till att forma våran busiga valp Mysan från början. Så nu i efterhand kan vi säga att vi verkligen fått hela verktygslådan & mer därtill. ;) Cecilia är en väldigt engagerad och kompetent tränare som tar sig verkligen tid för att besvara ens frågor. Man märker att hon verkligen brinner för hundarna då hon hellre stannar några min extra så man gör rätt istället för avfärda en på klockslaget (Tack så hemskt mkt för det!) Hon har ett väldigt humant & sunt förhållningsätt med hennes metoder, som i sin tur har stärkt vårat samspel med våran sötnos. Efter varje möte vi haft med Cissi så har vi varit peppade till 100 inför våra mål & nästa möte. Så jag & Calle kan verkligen varmt rekommendera Siriushundcenter till de som kan behöva. Med Cissi blir man inspirerad till 100 och aldrig missnöjd :) Så tack så hemskt mkt för detta! Mvh Mikaela,Calle & Mysan :)
Sirius Hundcenter   |   Brommabågen 5, 168 76 BROMMA   |   Tel. 073-575 33 37   |   Godkänd för F-skatt