Valpkurs teori i grupp, enskild praktik

Många tänker att man bör gå i grupp för att man samtidigt vill socialisera valpen men egentligen är det dumt att träna två saker samtidigt. Man får en mer effektiv inlärning om man kan begränsa övriga intryck, valpen har lättare att fokusera. Den sociala biten får man dessutom oftast gratis, om du har möjlighet bör du separera dessa två former av inlärning till en början för att sedan träna med gradvis större störningar. Fler fördelar med att gå praktiken enskilt är att du kan välja dina tider för praktiken själv och vi fokuserar helt på det ni vill träna er valp i. Denna kurs är på 5 tillfällen, 2 teoritillfällen på nedanstående datum (i grupp) och 1 timme x 3 tillfällen för praktisk enskild träning. 

Första tillfället har vi teori i 3 timmar om inlärningspsykologi och användade av klicker. Vi går igenom valpens behov och utveckling, slår hål på lite myter, ensamhetsträning, rumsrenhet, varför bits och hoppar valpen och hur får jag stopp på oönskade beteenden med bibehållet förtroende?

På praktiken tränar vi med en effektiv inlärningsteknik som också ger dig de bästa förutsättningar att motivera och lära din valp att det är kul att hålla kontakt med sin husse/matte, kul att komma på inkallning, kul att gå fint i koppel och att sätta/lägga sig på signal, kunna hälsa fint utan att hoppa mm.

På andra teoritillfället som är på 2 timmar går vi igenom vad man kan tänka på när hundar leker med varandra, mötesträning, antijakt, frågor om kastrering, hundens kroppsspråk, belöningsutveckling/avveckling mm.

Vill ni gå fler än en person på teorin så kostar det 200 kr extra men på praktiken kan ni komma hela familjen utan extra kostnad. Uppge gärna redan i din anmälan om ni vill gå fler på teorin. Hundarna lämnas hemma på teorin.

Skriv önskemål om tid i meddelanderutan om vilka tider/dagar som passar er, vi jobbar söndag-torsdag från kl.10.00 med varierande stängningstider. (Ibland öppet även fredagar vid lång kö) Det kan vara lång kö under högsäsong så var ute i god tid. Kursen ska förbrukas inom 3 månader från startdatum. Dock gäller att om du måste avboka/omboka skall detta ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars räknas ditt tillfälle som förbrukat. Om du gör fler än en ombokning så tas en administrativ avgift ut på 100 kr som betalas på plats nästa gång vi träffas. Undantag är uppvisande av läkarintyg/veterinärintyg.

Instruktörer Cecilia Karlström och Linda Bodin.

Pris 2 300 kr
  Datum Tid Info
2020-01-08 18:00 - 21:00 Teori del 2 den 22/1 kl. 18.00-20.00. Uppge gärna önskemål om tider för praktik redan i anmälan
2020-02-11 18:00 - 21:00 Teori del 2 den 3/3 kl. 18.00-20.00. Uppge gärna önskemål om tider för praktik redan i anmälan
2020-04-22 18:00 - 21:00 Teori del 2 den 6/5 kl. 18:00- 20:00
       

Recensioner [ ]

Recensera kursen Valpkurs teori i grupp, enskild praktik

Skriv gärna lite om er upplevelse när ni deltog på kursen.

Obs! Alla recensioner godkänns innan dom visas på sidan, för att förhindra orelaterade inlägg och spam.


Ingen har recenserat denna kurs.
Sirius Hundcenter   |   Brommabågen 5, 168 76 BROMMA   |   Tel. 073-575 33 37   |   Godkänd för F-skatt