Vardagslydnad Privat

Detta är en grundkurs för hundar över ca 6 månader.  

Vi börjar med drygt 3 timmar teori tillsammans med övriga deltagare. Då går vi igenom inlärningspsykologi samt inlärnings- och belöningsteknik. Vi går också kort igenom den vuxna hundens behov, olika aktiveringstips, stressymptom och de vanligaste orsakerna till stress. Detta teoritillfälle lämnar vi hundarna hemma. På praktiken tränar vi vanligtvis hunden att ta och hålla kontakt, komma på inkallning, gå fint i koppel samt att gå fot, hälsa fint, kunna sätta sig och lägga sig med stadga samt stanna och kanske passivitet för de hundar som behöver det men upplägget på övningar är endast förslag, vi anpassar allt efter era behov.

De praktiska tillfällena, 1 timme x 3 tillfällen, bokar vi upp enligt överenskommelse. Skriv önskemål om tid i meddelanderutan om vilka tider/dagar som passar er, vi jobbar söndag-torsdag från kl.10.00 med varierande stängningstider. (Vid lång kö har vi öppet även fredagar). Kursen ska förbrukas inom 3 månader från startdatum. Dock gäller att om du måste avboka/omboka skall detta ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars räknas ditt tillfälle som förbrukat. Om du gör fler än en ombokning så tas en administrativ avgift ut på 100 kr som betalas på plats nästa gång vi träffas. Undantag är uppvisande av läkarintyg/veterinärintyg.

Vill ni gå fler än en person på teorin så tillkommer extra 200 kr/extra person (detta pga platsbrist) men på praktiken kan familjemedlemmarna följa med utan extra kostnad.

Samliga tillfällen hålls i och utanför lokalen, Brommabågen 5.

Pris 2 300 kr
  Datum Tid Info
2019-12-10 18:00 - 21:00 Praktik bokas via mejl/uppge gärna önskemål redan i anmälan
2020-02-19 18:00 - 21:00 Praktik bokas via mejl, uppge gärna önskemål om dagar/tider redan i anmälan
       

Recensioner [ ]

Recensera kursen Vardagslydnad Privat

Skriv gärna lite om er upplevelse när ni deltog på kursen.

Obs! Alla recensioner godkänns innan dom visas på sidan, för att förhindra orelaterade inlägg och spam.


Ingen har recenserat denna kurs.
Sirius Hundcenter   |   Brommabågen 5, 168 76 BROMMA   |   Tel. 073-575 33 37   |   Godkänd för F-skatt