Vardagslydnad

Jag har från år 2019 valt att inte länge hålla gruppkurser i vardagslydnad då deltagarna har så pass olika förkunskaper och förutsättningar att det är svårt att få jämna grupper där alla får lika mycket hjälp. Jag hänvisar istället till vardagslydnad privat. Vill du ändå gå i grupp så rekommenderar jag antingen rallylydnadskurs nybörjare eller om du är riktigt taggad; tävlingslydnadskursen! Båda kurserna har många övningar som gör nytta i vardagen, dock med mycket mer precision och inriktningen är just tävlingsmässig. Oavsett så lär både du och hunden dig mycket, faktiskt mer än vad som behövs i vardagen. Du bör vara mycket intresserad av hundträning för att tillgodose dig tävlingslydnadskursen. Rallylydnad är en enklare, billigare och kortare version för dig som känner dig "mittemellan-taggad".

Recensioner [ ]

Recensera kursen Vardagslydnad

Skriv gärna lite om er upplevelse när ni deltog på kursen.

Obs! Alla recensioner godkänns innan dom visas på sidan, för att förhindra orelaterade inlägg och spam.


Medelbetyg: 4.8 av 5 (6 deltagare har betygsatt kursen).
5
Boel Rosenlund
Har gått många kurser för Cecilia, senast vardagslydnad med Pingla, ISCWT, nu 3 år. Cecilia har en gedigen hundkunskap och tar ett personligt engagemang i varje ekipage, kan varmt rekommendera!
5
Gunilla
Vi har inte gått någon kurs Daisy och jag, men vi har träffat Cecilia för konsultation. Daisy är en liten blandis, chihuahua/papillon. Problemet var rädsla för ljud, andra hundar, nya miljöer - ja allt utom människor. Cecilias kunnighet och förmåga att förmedla kunskap har hjälpt oss och i dag som vågar Daisy möta andra hundar och tycker det är spännande med nya miljöer. Det har varit fantastiskt att se Daisys framsteg. Jag är jättetacksam och glad!
5
Katarina
En jätte bra kurs för mig och min hund Charlie. Vi har fått en bättre kontakt, vilket har gjort träningen med en del oönskande beteenden roligare och många av dem har mer eller mindre försvunnen på kort tid. Även en mycket bra träning för mig som första gångs hundägare, jag har fått ett annat tänk och kan tyda Charlies signaler bättre i dag än före kursen.
5
Kim Med Milo
Både jag och Milo tyckte det var super kul att träna vardagslydnad. Milo är en liten Jack Russel kille på 2 år, som jag övertog i slutet på April i år. Då vi båda var nya för varandra så anmälde jag mig ganska snabbt till kursen och jag är ganska säker på att det har hjälpt oss att lära känna varandra bättre på kortare tid. Han kan vara lite okoncentrerad ibland men annars var han över förväntan jätte duktig, både på kursen och när vi tränar själva. Trodde att jag skulle få det mycket svårare att träna honom men det är troligen just det han behöver, aktivering och lära sig nytt. Klicker träningen är ett väldigt bra sätt att lära in nya saker för hunden och man tränar även sin egen kordination. En kurs tycker jag är viktig om man ska dela livet med en hund. Kändes bra att jag insåg det på en gång, och kursen gjorde att jag vill träna mer och lära honom mer. Tack Cecilia för en bra kurs!
4
Peter
Bra och roliga övningar för både mig och min 17 månader gamla Schäfer/blandras Yori. Cecilia är kunnig och bra på att förmedla sin kunskap, önskar att det funnits mer tid till individuella råd.
5
Ulrika och Fredde
Det var en stor lärdom både för oss och våran ettåriga Golden retriverkille Leon. Cecilia har ett klart och tydligt sätt att lära ut på och det syntes att Leon tyckte det var roligt.
Sirius Hundcenter   |   Brommabågen 5, 168 76 BROMMA   |   Tel. 073-575 33 37   |   Godkänd för F-skatt