Övriga instruktörer

Linda Bodin

Sedan 2017 har Sirius börjat hyra in Linda Bodin, dalkullan som var en av mina lärare på Hundens Hus när jag läste till instruktör och hundpsykolog. Linda började utbilda sig inom hund 1996 och utbildningarna efter det är många. Linda har jobbat heltid med hundägarutbildningar och som lärare för instruktörsutbildningar sedan dess. I dagsläget driver hon eget företag och jag hyr in henne framförallt torsdagar och söndagar.


Kerstin Zeuge

Kerstin Zeuge har även hon lång och gedigen utbildning inom hund. Förutom grundutbildningar som instruktör och hundpsykolog så är hon hundfysioterapeut, kunnig inom TTouch, Pro dog trainer och massa andra utbildningar och har dessutom drivit hunddagis och brinner för problemhundsutredningar!
Hon driver eget företag och jag är så glad att jag kan hyra in henne fläckvis, vanligen torsdagar och lördagar vilket gör att Sirius kan ha öppet nästan alla dagar i veckan.

Recensioner [ ]

Recensera kursen

Skriv gärna lite om er upplevelse när ni deltog på kursen.

Obs! Alla recensioner godkänns innan dom visas på sidan, för att förhindra orelaterade inlägg och spam.


Medelbetyg: 5.0 av 5 (1 deltagare har betygsatt kursen).
5
Mikael
Vi gick en valpkurs uppdelat på tre träffar. Linda är pedagogisk, lyhörd och kunnig. Vi har fått verktyg och tips som utvecklat oss som hundägare. Vi ser fram emot fortsättningskurs!
Sirius Hundcenter   |   Brommabågen 5, 168 76 BROMMA   |   Tel. 073-575 33 37   |   Godkänd för F-skatt