Valpkurs Bromma/Färingsö, inomhus

Inomhuskurs med teori vid Brommaplan och praktik i Ekerö hundhall.

Denna hundägarutbildning ger dig grundstenarna till effektiv inlärningsteknik vilket ger dig de bästa förutsättningar att motivera och lära din valp att det är kul att hålla kontakt med sin husse/matte, kul att komma på inkallning, kul att gå fint i koppel och att sätta/lägga sig på signal mm.
Första tillfället har vi teori (på Brommabågen 5) i 3 timmar om inlärningsteknik, klickerträning, vi går igenom valpens behov och utveckling, slår hål på lite myter, ensamhetsträning, rumsrenhet, varför bits och hoppar valpen och hur får jag stopp på oönskade beteenden med bibehållet förtroende? Sedan träffas vi två tillfällen för praktik (i Ekerö hundhall) där vi tränar grunder som  kontakt, passivitet/behärskningsövningar, sitt & ligg med stadga/störningar och följsamhet. Sedan fyller vi på med teoritillfälle del två där vi går igenom träning inför hundmöten, antijakt, vad ska vi tänka på med hundar som leker, varför juckar en del hundar, varför morrar den och vad gör jag åt det? Viktiga men diffusa delar av hundens kroppsspråk, för- och nackdelar med kastrering, samt belöningsavveckling/utveckling. Sedan återstår två praktiktillfällen där vi tränar inkallning, gå fot/koppelträning, stå och stanna samt loss. 6 tillfällen sammanlagt, totalt ca 11 timmar.
I priset ingår fika på teorin, skriftlig sammanfattning på både de praktiska övningarna och åhörarkopior av teorin samt en klicker. Deltagarantal mellan 4 - 8. Om du har en hund som skäller mycket så hänvisar jag till det privata alternativet eftersom skall stör/skrämmer övriga i gruppen och det blir dessutom svårt att höra mina instruktioner.
Vill ni gå fler än en person på teoritillfällena så tillkommer extra 200 kr/extra person (detta pga platsbrist) men på praktiken kan familjemedlemmarna följa med utan extra kostnad.
På teorin lämnar vi valparna hemma.
Missat tillfälle kan tas igen i senare grupp (såvida plats finns) och att du då har meddelat senast 24 timmar innan, annars räknas ditt tillfälle som förbrukat. Max en av/ombokning, om fler, så tas en administrativ avgift ut på 100 kr. Undantag görs mot uppvisande av giltigt veterinär- eller läkarintyg. Vid eventuell återbetalning av kursavgift tas en administrativ avgift ut på 250 kr.
Passande ålder för valpen är minst 12 veckor (och vaccinerad till första praktik) till ca 9 månader.

Pris 1 900 kr
  Datum Tid Info
2019-11-11 18:00 - 21:00 Praktik 20/11, 27/11, 11/12, 18/12 kl. 18.00-19.30 samt teori del två 2/12 kl. 18.00-20.00
       

Recensioner [ ]

Recensera kursen

Skriv gärna lite om er upplevelse när ni deltog på kursen.

Obs! Alla recensioner godkänns innan dom visas på sidan, för att förhindra orelaterade inlägg och spam.


Ingen har recenserat denna kurs.
Sirius Hundcenter   |   Brommabågen 5, 168 76 BROMMA   |   Tel. 073-575 33 37   |   Godkänd för F-skatt